fredag 2 mars 2012

Nya mössor...beställ ni med vet ja!!!

Igårkväll va jag hemma hos min vän Elisabet å kika in de nya vårtygerna hon köpt hem för att göra mössor av!! Massa fina tyckte ja, hade grymt svårt å bestämma mej! Fick med mej 5 st hem!!!!! Till två barn, jaja så är de när man har så mycke fint å välja mellan. Å ynka 80 kr kostar dom ju så va fasen!!! Kul med mössor som är lite "unika" mönster på å inte nåt som alla har. Å ja är ju lite av en "mössoman"
Barnen fick såklart fotas i massor...
Så för er som vill se mer tyger å kanske även ni beställa nåt fint å få hem i brevlådan snart så gå in på http://www.iqbarn.blogspot.com/ å välj era favoriter.
Jag beställde även en klänning till Alma å en t-shirt till Olle, såklart så de matchar varandra. Så de ser ja fram emot å få lite längre fram i vår...å då ska ni självklart även få se dom!

Idag är de fredag å de är ju alldeles underbart de!! Så mysigt med helg, hoppas de fina vädret håller i sej för då blir de massa tid ute i trädgårn.Annars en helg utan några större planer...ska till fam Bengtsson imorrnkväll på lite mat å Mello å säkerligen massa lek å bus för barna. Alma ska sova kvar där är de tänkt...vi får la se hur de blir med de!!
Imorse fråga ja Alma om hon ville ta hål i öronen ikväll....nä nu, blev svaret!! Så ringde direkt till Jessica å kolla om hon hade tid...å de hade hon så vi rulla iväg snarast!

1 kommentar:

  1. Aha är det gjort nu!!! Vad duktig hon är!!! Ska bli kul o se i morgon! kram Erica

    SvaraRadera