tisdag 7 maj 2013

Fina vänner, kosläpp, foton, bollekis.....

I fredags när vi kom hem från jobbet svirade vi om å styrde bilen mot Vårgårda å familjen Ljunghög. Där möttes vi som alltid med öppna armar...å efter en stund även på hemgjorda hamburgare!! mumsfillibabba... å lite vin på de mä!!

Olle insåg snabbt att han va i paradiset, för redan typ 5 min efter att vi stannade bilen på gårdsplanen där så kom första traktorn å sen höll de på, en skulle mekas med så killarna va ute med Mikael. T.o.m. när vi satt å åt så såg han traktorer flera gånger om, hihi "Nöjder pöjk"

En mycke trevli kväll va de!! Men vi va alla trötta så vi gick å la oss i vettig tid å ja somna sååå snabbt!!

På morgonen åt vi en god frukost å ladda för lördagens höjdpunkt..Kosläpp... Mikael behövde såklart smita iväg lite tidigare än oss andra och när Olle å Jonas fick frågan om att åka mä i traktorn till korna/gården innan blev Olle alldeles överlycklig!!!


En stund senare åkte även vi tjejer dit, mycke folk hade Maria sagt...å i mitt huvud är de några hundra (max 700) men där va ja rejält fel ute...2700 personer anmälda!!! å utöver de alla oanmälda, de uppskatta de till över 4000!!!! gisses va fölk de va asså.... Tyvärr dök inte Anna å grabbarna upp, vi som hoppats få träffa dom också men de valde att stanna hemma!! :-/ tråkigt men sant, längtar ju efter dom ju!!

De bjöds på bulle å mjölk å vårglada kossor i massor!! Härligt å se dom hopp å studsa å bufflas å hålla på!!!

Efteråt va vi rejält "urblåsta" å drog oss "hemåt" för lite lunch, killarna åkte med Mikael hem för Olle vägra åka nåt annat än traktor!! hihi
Å han kom hem i sovande form kam ja säga, trött efter alla häftiga upplevelser somna han i Jonas famn i traktorn. Vi tackar familjen Ljunghög för ett supermysigt dygn, hoppas snart vi kan ses igen!?!

På tidig eftermiddag åkte vi hem till Tidaholm igen, de va ju crusing här i stan så vi ville hem innan stan stängdes av å invaderades av raggarbilar! Min bror Niklas kom å hälsa på oss också, så vi gick på stan en stund å kika på bilar å folk. Även mina föräldrar å Daniel med familj va med på stan. Gick å lass med en doft av både koskit å avgaser kändes de som ;-)


Fick även bilderna på skiva från Julia, alltså från fotograferingen...åhhh vi är så nöjda!! Du är bäst Julia!! Kan inte ens välja vilka vi ska framkalla å inte ju, angenämnt problem asså!! Visar er några av alla 159 bilder!!!


På söndan va Alma på kalas och på eftermiddan va de fotboll för Jonas, då valde Olle att leka hos William istället...han hade de såklart toppenbra, som alltid!! Ja, Alma å Niklas va alltså i Värsås på fotbollen...trist match så nog om de!!










Idag va de premiär på Bollekis, väldigt laddade barn som satte sej i bilen mot Ulvesborg. Både ja å Jonas är ledare så Olle, som egentligen är för liten, får liksom hänga med på ett hörn!! Han deltar i de han vill liksom, annars hänger han i våra ben ;-)
Väldigt kul hade de i alla fall, å med 22 grader på termometern i skuggan innan vi åkte dit så tog barnen ganska slut av träningen så ja kan säga att båda somna väldigt snabbt ikväll....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar