fredag 1 juli 2011

En mysig dag med Olle

Vaknade inatt av att regnet öste ner, inte de minsta kul när jag idag varit ledig men samtidigt välbehövligt för kropp å växtlighet ;-) Jag å Olle hade en mysig fm hemma...myste i massor å fixa mat till Jonas när han kom hem på sin lunch. Nötstek, sås å potatis...underbart gott! Gäller ju å passa på å göra stek när man ändå är hemma i massa timmar!!! Men Olle saknade verkligen Alma, de märktes...men väldigt mysigt för oss å få lite tid ihop, bara ja å han!
Alma har ju varit hos Daniel å Jessica över natt å idag var de på Monkey Town i Jönköping, ett lekhus för er som inte vet de! De va uppskattat å hon kom i sovande form hem...men nu är de full fart igen! Å Olle va så lycklig att hon kom hem igen så han får lite lek å bus sällskap!! Så tack snälla D å J för att Alma fått vara hos å med er, de är så uppskattat från oss alla!
Eftermiddagen har ja å Olle spenderat i Skövde. Skulle inhandla de sista för att kunna få staketet färdigt, lite UV-badkläder till barnen å en bilbarnstol. Å allt detta va med hem plus lite kläder från rean oxå...till barnen såklart!
Nu är de dax att börja förbereda för kvällsmaten, tacos såklart eftersom de är fredag...men de ska bli extra gott nu eftersom de inte blev nåt förra veckan!! Sen väntar en helg med jobb för mej!

3 kommentarer:

  1. Mysigt! Jag får lite ångest med det här med UV-dräkter, ser att många barn har det på sig...Milo är alltid lättklädd, har dom dräkterna på stranden? Ha en bra helg på jobbet!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vart köpte du uv-kläderna? Jag har inte köpt till Joppe än, men är på jakt.

    SvaraRadera
  3. Linda; ja köpte på kappahl denna gång, inte testat de innan bara haft de från lindex innan.
    Jonna; ja på stranden å i vattnet, använder de inte så mycke heller men när vi ska till thailand i vinter så ä de ju ett måste å runt lunch här i sverige har ja de på barnen!! milo har ju lite annan piggment än mina barn dessutom. kan väl ha en vanlig t-shirt men dess torkar ju lättare å är svala å mer skyddande!!

    SvaraRadera