onsdag 9 februari 2011

Statusuppdatering av Olle promenad i vacker väder!!!

Efter att vi lämnat Alma på dagis idag så gick vi till familjecentralen för vägmottagning för Olle.
Tog ganska lång tid idag för de va mycke folk, men med trevligt sällskap så går tiden ändå ganska fort! Barnen kan passa på å leka lite å vi föräldrar babblar vår skit ;-) Idag hade vi den äran att även några pappor ingick i vårt sällskap!! Väl inne hos Eva så gick de snabbt: 10,8 kg tung å 75,5 cm lång...en proportionsenlig klump de ;-)

<3 Min dunderklump <3

 

Efteråt gick vi hem till Elisabet å Leticia för att kolla på deras hus som nu är till salu, ett mycket fint hus som jag verkligen kan rekommendera er att köpa om ni är sugna på hus i vår stad!!
Blev bara en snabbvisit denna gång, Olle hann inte somna på vägen dit och jag va i behov av lunch!!! vi gav oss ut i de underbara vädret igen...
Väl hemma blev de lunch för mej å lite bloggande...nu har även Olle vaknat så nu ska vi leka lite innan vi ska hämta storasyrran!!



Leticia o Olle


 Ikväll är de gympa för Alma, Liten & stor, så då skas vi till forshallen...sen ska jag bar skjutsa hem Alma, hämta Jonna å bege oss till gymmet för ett easylinepass. Ska testa 3x30 idag så de ska bli spännande!

1 kommentar: